آنچه در این مقاله می‌‌خوانید
  • مدیر
  • ٢١٢ بازدید
  • ١٤٠٢-١١-١٦

بهترين جراح سينوس ليفت مشهد 


دکتر مهدي غلامي با بيش از 15 سال سابقه کار بهترين جراح سينوس ليفت مشهد مي باشند.

 

سينوس ليفت چيست؟
 

سينوس ليفت يک روش جراحي است که در زمينه ايمپلنت دندان استفاده مي‌شود. اين روش براي افزايش ضخامت و ارتفاع استخوان سينوس ماکزيلري در منطقه خلف فک بالا (ماکزيلا) انجام مي‌شود. سينوس ماکزيلا يک فضاي خالي و پر از هوا است که در ناحيه خلف فک بالا و پشت دندان‌هاي مولر وپرمولر واقع شده است.
 

براي گرفتن وقت از دکتر مهدي غلامي در خصوص سينوس ليفت کليک کنيد

 

در برخي از موارد، ضخامت استخوان در اين ناحيه براي قرار دادن ايمپلنت دندان کافي نيست. به عبارت ديگر، اگر استخوان ماکزيلا ضعيف يا ناکافي باشد، امکان قرار گرفتن ايمپلنت در اين ناحيه به صورت مستقيم کاهش مي‌يابد. در اين مواقع، سينوس ليفت به‌کار مي‌رود تا فضاي سينوس ماکزيلر با استفاده از مواد مصنوعي يا برداشت استخوان از مناطق ديگر بدن پر شده و ضخامت استخوان در اين ناحيه افزايش يابد.

 

فرايند سينوس ليفت به طور خلاصه به اين صورت است:

 

1. برش در مخاط واقع شده در ناحيه سينوس ماکزيلر انجام مي‌شود تا به استخوان دسترسي داشته باشيم.

 

2. پس از برش، با استفاده از ابزارهاي مناسب، بافت لثه و پريوستيوم (پوشش استخوان) جدا شده و سينوس ماکزيلر آشکار مي‌شود. غشارداشنايدرين که لايه بسيار نازکي است با دقت و بدون پاره شدن کنار زده مي شود.

 

3. پودر استخواني (زيرغشاء) سينوس قرار مي‌گيرد تا فضاي خالي را پر کند و استخوان در اين ناحيه افزايش يابد. معمولا تا ارتفاع يک سانتي متر بايد استخوان جديد در ناحيه فراهم شود.

 

4. پس از پر کردن سينوس، محل قرارگيري ايمپلنت آماده سازي مي‌شود و ايمپلنت در استخوان قرار داده مي‌شود. اگر ميزان استخوان اوليه کمتر از 4 سانتي متر باشد بهتر است ايمپلنت با فاصله زماني 4 الي 5 ماه بعد از سينوس ليفت کاشته شود.

 

5. پس از جراحي، استخوان در منطقه سينوس به طور طبيعي بهبود پيدا مي‌کند و ايمپلنت قادر به يکپارچه‌سازي با استخوان مي‌شود.

 

سينوس ليفت باعث افزايش ضخامت استخوان ماکزيلر مي‌شود و امکان قرار دادن ايمپلنت دندان در اين ناحيه را فراهم مي‌کند. اين روش معمولاً براي بيماراني که کمبود استخوان در ناحيه ماکزيلا دارند ونياز به ايمپلنت دندان در اين منطقه دارند، استفاده مي‌شود. همچنين، در برخي موارد، سينوس ليفت همراه با جراحي ايمپلنت دندان انجام مي‌شود تا استخوان ماکزيلا قادر به قبول ايمپلنت شود و عملکرد آن بهبود يابد.

 

آيا سينوس ليفت باعث عوارض جانبي مي‌شود؟

 

بله، مانند هر جراحي ديگري، سينوس ليفت هم ممکن است باعث عوارض جانبي شود. اما با توجه به استفاده از تکنيک‌هاي جراحي پيشرفته و استفاده از داروهاي مناسب قبل، حين و بعد از عمل، بسياري از اين عوارض مي‌توانند کاهش يابند در زير عوارض متداول سينوس ليفت را بررسي مي‌کنيم:

 

براي ديدن نمونه کارهاي دکتر مهدي غلامي کليک کنيد

 

1. درد: پس از جراحي سينوس ليفت، ممکن است درد در ناحيه مورد عمل احساس شود. اين درد معمولاً با مصرف مسکن‌هاي تجويز شده تحت کنترل قرار مي‌گيرد و در طي چند روز بهبود مي‌يابد.

 

2. تورم: تورم در ناحيه صورت و اطراف بيني (عموماً در ناحيه زير چشم‌ها) پس از عمل سينوس ليفت ممکن است رخ دهد. اين تورم معمولاً در طي چند روز بهبود مي‌يابد و مي‌توان با استفاده از کمپرس سرد در 48 ساعت اول و مصرف داروهاي ضدالتهابي آن را تخفيف داد.

 

3. خونريزي: در طول جراحي، خونريزي معمول است و ممکن است بعد از عمل نيز خونريزي کمي وجود داشته باشد. استفاده از کمپرس سرد و فشار در ناحيه عمل مي‌تواند خونريزي را کاهش دهد.

 

4. عفونت: عفونت در ناحيه عمل، اگرچه نادر است، اما ممکن است رخ دهد. استفاده از آنتي‌بيوتيک‌ها قبل و بعد از جراحي به منظور کاهش خطر عفونت اهميت دارد. همچنين، رعايت دقيق دستورات بعد ازعمل و بهداشت دهان و دندان نيز براي جلوگيري از عفونت بسيار مهم است.

 

 

5. آسيب به ناحيه سينوس: در صورتي که جراحي به درستي انجام نشود، ممکن است به ناحيه سينوس آسيب وارد شود. اين جراحي بايد توسط جراح ماهري که داراي تجربه لازم در اين زمينه است، انجام شود تا خطرات حاشيه‌اي کاهش يابد. پارگي غشاء سينوس حين جراحي مي تواند باعث پراکندگي پودر استخوان در سينوس، گزيلاري و ايجاد سينوزيت و سردردهاي مزمن شود يا براي جلوگيري از پارگي غشاء سينوس اخيرا تراش استخوان فک براي رسيدن به فضاي سينوس با استفاده از دستگاه پيزوسرجري انجام مي شود در اين روش که با نوسانات الکترومغناطيس و فشار زياد آب کار مي کند در حاليکه دريچه استخوان تهيه مي شود هيچگونه آسيبي به غشاء سينوس وارد نمي شود و ريسک پارگي غشاء کاهش مي شود.

 

انواع جراحي سينوس ليفت

 

در عمل جراحي سينوس ليفت، چندين روش مختلف استفاده مي‌شود. انتخاب روش مناسب بستگي به شرايط و مورد جراحي خاص شما دارد. در زير، برخي از انواع رايج جراحي سينوس ليفت را بررسي مي‌کنيم:

 

1. سينوس ليفت بسته( Closed Sinus Lift) :

در اين روش، سينوس ماکزيلر با استفاده از تزريق مواد پرکننده (مانند پودر استخواني يا مواد استخوان ساز) به طور مستقيم از داخل حفره محل گذاشتن ايمپلنت پر مي‌شود. اين روش کمتر تهاجمي است و نياز به برش و بازکردن مخاط ندارد. به دليل عدم نياز به برش، زمان بهبود و بازگشت به حالت طبيعي بعد از جراحي کوتاهتر است. اما اين روش معمولاً براي مواردي که نياز به افزايش محدود ارتفاع استخوان دارند مناسب است. براي اين منظور حداقل بايد 6 الي 8 سانتي متر ارتفاع استخوان موجود باشد.

 

2. سينوس ليفت باز (Open Sinus Lift):

در اين روش، يک برش کوچک در مخاط براي دسترسي مستقيم به سينوس ماکزيلر ايجاد مي‌شود. سپس بافت لثه و پريوستيوم جدا شده و سينوس ماکزيلر پيدا مي‌شود. بعد از آن مواد پرکننده (مانند پلاکت استخواني يا مواد مصنوعي) در سينوس قرار مي‌گيرند. اين روش براي مواردي که نياز به افزايش قابل ملاحظه‌اي در ارتفاع استخوان دارند مناسب است. پس از جراحي، برش مخاطي دوخته به دوخت مي‌شود و زمان بهبود بيشتري نياز دارد.

 

3. سينوس ليفت ترکيبي Combined Sinus Lift)) :

در برخي موارد، سينوس ليفت ترکيبي از روش‌هاي بسته و باز استفاده مي‌کند. در اين روش، ابتدا با استفاده از روش بسته، مواد پرکننده در سينوس قرار مي‌گيرند. سپس با استفاده از روش باز، افزايش بيشتري درارتفاع استخوان انجام مي‌شود. اين روش جهت افزايش بيشتر استخوان مورد نياز يا براي موارد پيچيده تر استفاده مي‌شود.

 

نوع جراحي سينوس ليفت که براي شما مناسب است، بستگي به تشخيص و پيشنهاد جراح شما دارد. بدين منظور جراح فک و صورت شما اغلب براي ارزيابي دقيق تر وضعيت استخواني موجود گرافي cbct درخواست مي دهد.

 

چگونه بهترين جراح سينوس ليفت مشهد را پيدا کنيم؟

 

براي پيدا کردن بهترين جراح سينوس ليفت، مي‌توانيد اقدامات زير را انجام دهيد:

 

1. مشورت با دندانپزشک خود: اولين قدم براي پيدا کردن بهترين جراح سينوس ليفت، مشورت با دندانپزشک خودتان است. او مي‌تواند شما را به يک جراح متخصص سينوس ليفت معرفي کند يا شما را به مراکز و کلينيک‌هاي تخصصي معتبر ارجاع دهد.

 

2. مطالعه و بررسي تجربه و تخصص جراح: قبل از انتخاب جراح، مي‌توانيد تحقيق کنيد و در مورد تجربه و تخصص جراحان مختلف در زمينه سينوس ليفت مطالعه کنيد. مطالعه نظرات و بازخوردهاي بيماران قبلي نيز مي‌تواند به شما در انتخاب مناسب کمک کند.

 

3. مراجعه به مراکز معتبر: بررسي مراکز و کلينيک‌هاي دندانپزشکي معتبر در منطقه خود مي‌تواند به شما در پيدا کردن بهترين جراح سينوس ليفت کمک کند. مطمئن شويد که مراکزي که در نظر داريد مراجعه کنيد، داراي تجهيزات پيشرفته و تيم پزشکي متخصص هستند.

 

4. مشاوره با چندين جراح: براي بررسي گزينه‌هاي مختلف، مي‌توانيد با چندين جراح مشاوره کنيد. در طول مشاوره، مي‌توانيد در مورد تجربه، تخصص و روش‌هاي انجام جراحي سينوس ليفت از آنها بپرسيد. اين مشاوره‌ها به شما کمک مي‌کنند تا با جراحان مختلف آشنا شويد و انتخاب بهتري داشته باشيد.

 

براي ديدن نمونه کارهاي ويدئويي دکتر مهدي غلامي کليک کنيد

 

5. تحقيقات و مطالعه: قبل از تصميم‌گيري، مي‌توانيد تحقيق کنيد و مطالعات علمي مرتبط با جراحي سينوس ليفت را مطالعه کنيد. اين کار به شما کمک مي‌کند تا درک بهتري از روش‌هاي مختلف، مزايا و معايب آنها و نتايج مورد انتظار داشته باشيد. همين طور بررسي شبکه هاي اجتماعي جراحان مي تواند باشد.

 

6. مشاوره با بيماران قبلي: اگر امکانش را داريد، مي‌توانيد با بيماراني که قبلاً اين نوع جراحي را انجام داده‌اند، صحبت کنيد و از تجربيات آنها استفاده کنيد. اين مشاوره با بيماران قبلي مي‌تواند به شما اطلاعات مفيدي در مورد جراحاني که با آنها همکاري کرده‌اند و نتايجي که برايشان به دست آورده‌اند، ارائه دهد.

 

در نهايت، در انتخاب بهترين جراح سينوس ليفت، بايد به تجربه و تخصص جراح، بازخوردهاي قبلي بيماران، محل و امکانات مراکز درماني و همچنين نيازهاي شخصي خود توجه کنيد. مهمترين نکته اين است که با جراح انتخابي خود احساس راحتي و اعتماد  داشته باشيد.

 

تفاوت ليفت سينوس و پيوند استخوان چيست؟

 

ليفت سينوس Sinus Lift و پيوند استخوان Bone Graft)) دو روش جراحي متفاوت هستند که در زمينه ترميم و افزايش حجم استخوان در منطقه فک بالا استفاده مي‌شوند. اين دو روش به صورت متداول در ايمپلنت دنداني و عملکرد‌هاي دندان مصنوعي بکار مي‌روند. در زير تفاوت‌هاي اصلي بين ليفت سينوس و پيوند استخوان را بيان مي‌کنم:

 

ليفت سينوس Sinus Lift :

- ليفت سينوس يک روش جراحي است که براي افزايش حجم استخوان در منطقه سينوس ماگزيلا (بين فک بالا و سينوس ماکزيلري) استفاده مي‌شود.

- در اين روش، غشاي سينوس ليفت مي‌شود و يک فضاي خالي تحت سينوس به وجود مي‌آيد. سپس استخوان يا جايگزين استخوان به اين فضا اضافه مي‌شود تا حجم و ارتفاع استخوان افزايش يابد.

- ليفت سينوس معمولاً در مواردي انجام مي‌شود که ارتفاع استخوان در منطقه سينوس فک بالا براي قرارگيري ايمپلنت دنداني کافي نباشد.

 

پيوند استخوان Bone Graft :

- پيوند استخوان، روشي است که در آن موادي مثل استخوان طبيعي يا مصنوعي (مانند جايگزين‌هاي استخوان) به منطقه کمبود استخوان افزوده مي‌شود تا استحکام و حجم استخوان افزايش يابد.

- در پيوند استخوان، استخوان مصنوعي يا استخوان طبيعي از منبع ديگري مانند فک پايين، زانو، يا استخوان‌هاي ديگر بدن، جمع‌آوري و در منطقه مورد نياز قرار مي‌گيرد.

- پيوند استخوان معمولاً در مواردي انجام مي‌شود که کمبود استخوان به علت فقدان دندان يا جراحي‌هاي قبلي در ناحيه فک، استخوان کافي براي قرارگيري ايمپلنت دنداني وجود ندارد.

 

به طور کلي، ليفت سينوس براي افزايش ارتفاع و حجم استخوان در منطقه سينوس فک بالا استفاده مي‌شود، در حالي که پيوند استخوان براي افزايش حجم استخوان در مناطق ديگر فک بکار مي‌رود. هر کدام از اين روش‌ها بسته به شرايط و نيازهاي هر بيمار، توسط جراحان متخصص تصميم‌گيري مي‌شود. بنابراين، در صورتي که مطمئن نيستيد کدام روش براي شما مناسب است، بهتر است با جراح دهان و فک و صورت خود مشورت کنيد. ايشان با بررسي وضعيت شما و نيازهاي خاص شما مي‌توانند راهنمايي مناسبي را ارائه کنند و روش مناسب را براي شما تعيين کنند.

 

دوران نقاهت بعد از جراحي ليفت سينوس:

 

دوره ترميم استخوان پس از ليفت سينوس ممکن است بين 4 تا 5 ماه طول بکشد. البته نقاهت اوليه جراحي حداکثر يک هفته تا ده روز زمان نياز دارد. مدت دقيق زمان نقاهت به عوامل مختلفي مانند ميزان افزايش حجم استخوان، نوع مواد استفاده شده و وضعيت عمومي بيمار بستگي دارد. در طول اين دوره، استخوان افزوده شده در منطقه سينوس بالا مي‌بايست به خوبي استحکام بگيرد و با استفاده از فرآيندهاي ترميمي طبيعي بدن، به استخوان اطراف متصل شود. اين فرآيند شامل رگ زايي (آنژيوژنزيس) و استخوان سازي توسط سلول هاي استنوبلاست است.

 

همچنين، در طول دوره نقاهت، بايد از فعاليت‌هايي که مي‌توانند به استخوان و زخم‌هاي جراحي آسيب برسانند، پرهيز کرد. جراح شما ممکن است شما را به رعايت موارد زير در طول دوره نقاهت پس از ليفت سينوس نصيحت کند:

 

1. رعايت مراحل بهبودي: دستورالعمل‌هاي ويژه‌اي که جراح شما مي‌دهد را دقيقاً دنبال کنيد. اين شامل رعايت توصيه‌هاي مربوط به تغذيه، مصرف داروها، شستشوي دهان و مراقبت از زخم‌هاي جراحي است.

 

2. محدوديت فعاليت: در طول دوره نقاهت اوليه، بايد از ورزش‌ها يا فعاليت‌هاي سنگيني که فشار زيادي به منطقه جراحي وارد مي‌کنند، خودداري کنيد.

 

3. تغذيه سالم: مواد غذايي نرم و آب‌دار را مصرف کنيد و از مصرف مواد خيلي سرد يا خيلي گرم خودداري کنيد. همچنين، مصرف موادي که مي‌توانند التهاب را افزايش دهند (مانند مواد قندي يا تنقلات سخت) را محدود کنيد.

 

4. مراقبت دهاني: به طور کامل از دستورالعمل‌هاي شستشوي دهاني پس از جراحي پيروي کنيد. استفاده از فلورايد و خنک کننده مي‌تواند به تسکين احتمالي درد و التهاب کمک کند.

 

5. ملاقات‌هاي منظم با جراح: ملاقات‌هاي پس از جراحي را برنامه‌ريزي کنيد تا جراح بتواند روند بهبودي شما را تحليل و ارزيابي کند.

 

6. با توجه به جابجايي غشاء اشنايدرين طي پروسه جراحي سينوس ليفت: تا يک هفته از فين کردن و دميدن دربيني و زور زدن جدا بپرهيزيد تا فشار هواي شديد در راه هوايي بيني و سينوس هاي شما باعث پارگي غشاء و ورود مواد پيوندي به سينوس نشود.

 

مهم است که با جراح خودتان در مورد دوره نقاهت پس از ليفت سينوس صحبت کنيد تا راهنمايي‌هاي دقيق‌تري درباره مراقبت‌ها و زمانبندي براي شما ارائه شود. همچنين، توجه داشته باشيد که هر فرد و هر جراحي ممکن است شرايط و نيازهاي منحصر به فردي داشته باشد، بنابراين توصيه‌ها ممکن است براي شما متفاوت باشند.

 

 

هزينه هاي جراحي ليفت سينوس در سال 1402 و 1403 در مشهد:

 

هزينه جراحي ليفت سينوس متغير است و بستگي به عوامل مختلفي دارد، از جمله:

 

1. محل جغرافيايي: هزينه‌هاي جراحي و خدمات پزشکي در هر کشور و حتي در هر شهر ممکن است متفاوت باشد. به طور کلي، در کشورهاي با هزينه‌هاي بهداشتي بالا، هزينه جراحي نيز بيشتر است.

 

2. تجربه و شهرت جراح: جراحان با تجربه بيشتر و شهرت بالاتر معمولاً هزينه‌هاي بيشتري دارند. اما انتخاب يک جراح با تجربه و ماهر بسيار مهم است براي دستيابي به نتايج بهتر و کاهش هرگونه خطرات و مشکلات جراحي جراحان فک و صورت اغلب براي اين جراحي هزينه بيشتري دريافت مي کنند.

 

3. پيشينه بيماري و مشکلات مرتبط: در صورت وجود مشکلات جدي مانند ضعف استخوان، عفونت‌ها يا مشکلات بيني، نياز به مراقبت و جراحي بيشتر ممکن است هزينه را افزايش دهد.

 

4. محل جراحي: اگر جراحي در بيمارستان يا مرکز جراحي انجام شود، هزينه‌هاي مربوط به اين موارد نيز بايد مدنظر قرار بگيرد.

 

5. هزينه‌هاي جانبي: هزينه‌هاي جانبي مانند آزمايش‌ها، تجهيزات پس از جراحي، داروها و هزينه مشاوره نيز بايد در نظر گرفته شود.

 

براي گرفتن نوبت از دکتر مهدي غلامي کليک کنيد

نويسنده: دکتر مهدي غلامي



پست اخیر
همه چيز درباره جراحي بيني: نکات مهم، مزايا و عوارض
همه چيز درباره جراحي بيني: نکات مهم، مزايا و عوارض
١٤٠٣-٠٩-٠٣
بهترين جراح ترميمي بيني در مشهد
بهترين جراح ترميمي بيني در مشهد
١٤٠٣-٠٨-٢٦
آنچه بايد درباره جراحي فک و بهترين جراح فک در مشهد بدانيد
آنچه بايد درباره جراحي فک و بهترين جراح فک در مشهد بدانيد
١٤٠٢-٠٨-١٤
بهترين جراح بيني استخواني در مشهد
بهترين جراح بيني استخواني در مشهد
١٤٠٣-٠٨-٠٧
جراحي بيني - صفر تا صد عمل بيني
جراحي بيني - صفر تا صد عمل بيني
١٤٠٣-٠٧-١٧
بیشتر ...