توصيه بسياري از متخصصين
زنان و زايمان در خصوص
جراحي بيني اين است هر گونه جراحي را بايد به بعد از زايمان و طي کردن دوران نقاهت زايمان موکول کرد زيرا هر خطاي پزشکي مي تواند براي جنين و مادر خطرناک باشد و با توجه به اينکه
جراحي بيني در بارداري هيچ نقشي در سلامتي زن باردار ندارد و به هيچ وجه حياتي نيست قطعا جواب متخصصان به اين سوال که مي توان در بارداري جراحي بيني انجام داد يک نه بزرگ است. پس بهترين کار قبل از اقدام براي اين جراحي تست بارداري است.
عوارض جراحي بيني در هنگام بارداري:
مهم ترين عوارض اين عمل در خصوص مواد بيهوشي است که در هنگام عمل استفاده مي شود و مي تواند بر روي مادر و جنين تاثيرات منفي داشته باشد.
• بيهوشي در سه ماهه اول يا دوم بارداري احتمال سقط جنين زياد مي کند.
• بيهوش شدن باعث افت شديد فشار خون مادر باردار مي شود که ممکن است در آينده باعث ابتلا نوزاد به افسردگي شود.
• استفاده از داروي بيهوشي در زنان باردار مي تواند ميزان جريان خون وارده به داخل رحم را کم کند که اين حالت هم ممکن است باعث بروز نگراني در مورد سلامت جنين مي شود.
• داروي بيهوشي در دوران بارداري مي تواند باعث افزايش سموم بدن شود و عوارض زيادي براي مادران باردار و جنين داخل رحم به وجود آورد.
چند وقت بعد از زايمان مي توانيم عمل جراحي بيني داشته باشيم؟
حداقل بهتر است 2 ماه بعد از زايمان اقدام به جراحي زيبايي بيني کنيد.
چند وقت بعد از عمل جراحي زيبايي مي توانيم نسب به بارداري اقدام کنيم؟
براي بارداري بعد از
جراحي بيني بهتر است حداقل ۶ تا ۸ ماه بايد صبر کنيد.
بارداري باعث تورم و تغيير حالت بيني مي شود و ممکن است از تغيير ظاهري که پيش ميآيد راضي نباشيد. البته ورم ناشي از بارداري چند ماه بعد از زايمان از بين ميرود و هيچ اثري از ورم روي بيني جراحي شده باقي نميماند.
شرايط عمل بيني در دوران شيردهي
عمل بيني در دوران شيردهي ممنوع نيست. اما پزشکان توصيه ميکنند براي اين که داروهاي بيهوشي روي نوزاد تاثير منفي نگذارد بهتر است مادران پس از گذشت ۱۲ تا ۲۴ ساعت از برطرف شدن تاثيرات داروي بيهوشي به نوزاد خود شير بدهند.